Om Hypernode

Hypernode är IT-bolaget som stöttar sina kunder före, under och efter ett webbprojekt. Vi är en omsorgsfull rådgivare som bidrar med kvalitetssäkrad design och utveckling samt support och förvaltning.

Vår bas finns i Mälardalsregionen, Västerås och Stockholm, men Hypernode har uppdrag över hela landet. Vi som grundade bolaget har lång erfarenhet inom branschen, som entreprenörer eller som t ex verksamma konsulter på ABB. Tidigare startade vi det som blev Framtidsfabrikens Västeråskontor med 50 konsulter och vi har också byggt Internetfabriken från noll till ett företag med 15 anställda.

Låt oss hjälpa dig att hitta den bästa anpassade lösningen genom erfarenhet, formkänsla och teknikkunnande.

Vi arbetar inom tre områden:

  • Design och utveckling
  • Resursförstärkning
  • Support och förvaltning:

Med Design och utveckling skapar vi formen och bygger tekniken anpassad för varje kunds webbprojekt.
Med Resursförstärkning får ditt företag hjälp av våra erfarna konsulter att ta fram de mest relevanta lösningarna. Med Support och förvaltning gör vi jobbet som håller din webbplats levande efter launchen, exempelvis med support och förvaltning.

Vi arbetar med webbpubliceringsverktyg som WordPress, EPiServer och SharePoint och är en EPiServer Premium Solution Partner.

För att ge våra kunder full omsorg, har vi skapat ett stort nätverk av beprövade samarbetspartners. Det innebär att vi kan täcka ett helhetsåtagande inom alla slags uppdrag.

Ta steget mot kvalitetssäkrad design och webbutveckling med oss!