Välskötta webbplatser lever läng(r)e

Vi på Hypernode har samma önskan som ditt företag: att er webbplats ska fungera, det vill säga leva. Det finns en mängd konkreta, aktiva åtgärder vi kan göra och sköta för att hålla webbplatsens innehåll och funktioner vid liv.

När vi pratar om support och förvaltning menar vi både löpande skötsel och hantering med exempelvis uppdateringar för webbplatsernas funktioner och innehåll, felsökningar och buggfix.

En typ av support är anpassning och tillägg. Det innebär att Hypernode ser till att ditt företags system fungerar för er arbetssituation. Vi skapar en webbplats som är smidigare att driva och framför allt passar verksamheten och användarna bättre.

Tillägg är större funktioner som tillkommer, exempelvis om webbplatsen behöver utökas med ett användargränssnitt och rättigheter.

Hypernodes arbete handlar inte bara om hantverk utan även kunskap. Vi delar gärna med oss av vår kompetens och erfarenhet i form av utbildning och rådgivning i en nära dialog med våra kunder eller på plats hos dem.

Inom förvaltning handlar vårt jobb om att hålla webbplatsen vid liv. Vi förvaltar ditt företags servrar och system, upprättar testmiljöer och ser till att innehåll och funktioner uppdateras. Inom förvaltning av webbplatsen ryms också allt som har med säkerhet att göra, till exempel användare, rättigheter och säkerhetsuppdateringar. Här är Hypernode ett säkert val!

För att gemensamt anpassa ett företags webbplats, effektivisera och optimera arbetsprocesserna och göra arbetet enklare genom smarta förbättringar i design, flöden, teknik och informationshantering, arbetar vi med ärendehantering.

Ärendehantering berör både support och förvaltning, och innebär steget mot en anpassning av befintlig webbplats och nyutveckling. Tack vare en åtgärdslista kan nödvändiga ändringar, uppdateringar och tillägg på företagets webbplats skötas effektivt och överskådligt.

Hypernode har kunskap och kapacitet att hålla i de trådar, stora som små, som gör att besökare går in på ditt företags webbplats och återvänder. Vi ökar webbplatsens underhållningsvärde i alla aspekter, från teknik och information till form och funktion.