För ett resultat av hög kvalitet, börja med en god kontakt

Hypernode har ett brett utbud av tjänster, från kvalitetssäkrad design och utveckling till support och förvaltning. I grunden ligger två saker: vår metodiska arbetsprocess och att vi alltid finns på en armlängds avstånd i företagets organisation.

Genom att arbeta metodiskt effektiviserar vi varje uppdrag i tid, insats och kostnader. Vi lämnar ingenting åt slumpen. Det innebär att vi inför varje nytt projekt i mötet med företagen faktiskt är närvarande, pålästa och insatta. Därför kan vi i alla faser av ett webbprojekt vara ett stöd och rådgivare i stort och smått, antingen som konsulter eller finnas på plats som resurs i huset.

Vi på Hypernode har märkt att företagen uppskattar dialogen med oss, att vi finns på en
armlängds avstånd. Vi ser företagets behov i stort inför framtiden och vad som faktiskt står
på åtgärdslistan just nu. Tack vare en metodisk arbetsprocess blir bilden av vad projektet ska innehålla konkret och tydlig. Utan ett gediget underlag i form av kravspecifikationer, målgruppsanalyser och de rätta verktygen, blir ingenting kvalitetssäkert. Goda råd blir alltid dyrare utan en god grund.

Därför är det bra att se, tänka och lyssna under ett webbprojekts alla faser. Genom standardiserade lösningar vet vi att tekniken håller vad vi lovat, oavsett kunden är ett företag med Hypernode som en kompetent konsultkontakt eller ett IT-bolag i behov av Hypernode-resurser i huset.

Vi vet att vad som krävs. Och vi vet att vi kan.